Beställ blommor online

Beställ blommor online till begravning

För att beställa blommor online till en begravning så besöker du den avlidnes minnesrum där du har möjligheten att beställa blommor online. Det går också bra att ring eller mejla oss dina önskemål.

Handblomma till avskedet

Under begravningsaktens avsked är det vanligt att man lägger en blomma på kistan eller vid urnan, ofta en röd ros, för att hedra den bortgångne. Önskar du att beställa en blomma till avskedet så ring eller skicka e-post till oss senast 2 dagar innan begravningen.

Beställer du din handblomma av oss så ser vi till att den finns i kyrkan/kapellet på begravningsdagen.

Buketter

Det är vanligt att visa sitt deltagande i sorgen genom att skicka blommor till begravningen i form av en bukett, dekoration eller krans. Vet man inte exakt vad man vill att buketten eller dekorationen ska innehålla så kan man låta floristen designa den. Till alla buketter och dekorationer ingår ett kort med en hälsning samt era namn.

Blommor och priser

I minnesrummet kan du se exempel på buketter och dekorationer. Buketterna och dekorationerna går att variera i färg och storlek. Priset som är angivet är för det utförande som syns på bilden. Variationer kan förekomma beroende på säsong.