Begravningsbyråns arbete

Byrån hjälper dig genom alla delar

När en nära eller kär person går bort kan man känna att livet stannar. Samtidigt måste en mängd beslut fattas. Det är viktigt att känna förtroende för den begravningsbyrå man väljer. På våra begravningsbyråer möts du av rådgivare med lång erfarenhet och stor samlad kunskap. Varmt välkommen!

Vi anpassar vårt stöd och finns alltid nära

Det som utmärker just våra byråer är vår långa erfarenhet och våra engagerade medarbetare. Varje begravning är unik och människor kommer till oss med olika förutsättningar och olika behov. När vi planerar en begravning och allt runt omkring anpassar vi oss efter efter just din situation.

Det är inte ovanligt att sorgen blandas med stor oro. Hur går en begravning till? Hur ville den avlidne ha det? Vad måste man ta tag i när det gäller ekonomi och juridik? Trygghet är en viktig del av vårt arbete och därför finns vi alltid nära på det sätt som passar dig bäst – på begravningsbyrån, i ett videosamtal eller på telefon.

Erfarenhet är viktig

Med lång erfarenhet kan vi ge goda råd

När det snabbt gäller att sätta sig in någons unika situation är kunskap och erfarenhet till stor hjälp. Våra begravningsbyråer har ofta funnits i generationer och vi har träffat många människor genom åren. Där dina ord och tankar inte räcker till kan vi fylla i med vår erfarenhet.

Hjälp och stöd

Lokal kunskap är en trygghet

Ibland bor man i samma stad som den som avlidit, men vanligt är också att nära och kära bor i en annan del av landet. Våra begravningsbyråer finns på många platser i Sverige och känner sin lokala marknad. Man vet vad som gäller i kommunen och kan tidigt berätta om lokala förutsättningar, möjligheter och/eller begränsningar som är viktiga för planeringen. Det som gäller i en stad eller kyrka kanske inte gäller i en annan.

Bild på Stockholm
SVERIGES BEGRAVNINGSBYRÅERS FÖRBUND

Vi är auktoriserade och seriösa

Alla våra begravningsbyråer är auktoriserade av SBF (Sveriges Begravningsbyråers Förbund). Det betyder att byrån följer SBF:s regler om prisinformation, tystnadsplikt, etik, arbetsmetoder och utbildning. En extra trygghet för dig som kund.

Sveriges Auktoriserade bBegravningsbyråer

Kontakta oss